دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی و پروژه کاراموزی کار ورزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی و پروژه کاراموزی کار ورزی

گزارش کارآموزی گیاه پزشکی آفات و بیماری گیاهان

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

دانلود گزارش کاراموزی آفات و بیماری گیاهان نگهداری فضای سبز

فهرست مطالب

تاریخچه پارک: ۵

موقعیت جغرافیایی: ۷

کروکی پارک.. ۷

مشکلات: ۹

مراکز فرهنگی: ۱۱

وضعیت روشنایی: ۱۱

سرویس و تجهیزات رفاهی و بهداشتی.. ۱۴

امکانات تفریحی کودکان: ۱۵

امکانات و خدمات شهری همجوار. ۱۶

نکات و موارد دیگر: ۱۶

نقشه و مشخصات پارک: ۱۷

وضعیت خیابانهای پارک به صورت سنگی است… ۱۷

گلکاری و چمن کاری: ۱۷

چارت زمانی پارک.. ۲۰

فصل دوم: ۲۱

موارد مختلف استفاده از چمن.. ۲۱

تهیه زمین چمن.. ۲۳

مقدار بذر در واحد سطح.. ۲۵

نگهداری چمن: ۲۵

کودپاشی: ۲۷

آبیاری چمن: ۲۸

علفهای هرز چمن بر دو نوع می باشند. ۲۹

علف های هرز چمن و مبارزه با آن ها: ۳۰

توضیح علفکش ۲٫۴D… ۳۰

کاربرد تزئینات چمن: ۳۲

بررسی گیاهان در طراحی فضای سبز و مباره با آفات آنها: ۳۴

نارون: ۳۴

نگهداری گیاهان: ۳۵

کوددهی.. ۳۶

مالچ پاشی.. ۳۷

هرس درختان و درختچه ها: ۳۸

زمان مناسب هرس…. ۳۸

الف: هرس زمستانه: ۳۹

ج: هرس پائیز: ۳۹

د: هرس بهاره: ۴۰

روش های هرس: ۴۱

هرس تنک: ۴۲

زمستانگذارانی فضای سبز. ۴۲

روش کاهش خسارات زمستانی: ۴۳

بادسوختگی: ۴۳

کاهش شدید دما ۴۴

آفتاب سوختگی ۴۵

برآمدن یا آماس خاک: ۴۵

آسیب ناشی از برف و یخ.. ۴۶

خسارت ناشی از نمک: ۴۶

خسارت ناشی از برف روبی: ۴۷

پوسیدگی چمن.. ۴۷

نشانه های بیماری: ۴۸

عامل بیماری: ۴۹

زیست شناسی: ۴۹

عامل بیماری: ۵۱

تاریخچه، انتشار و اهمیت… ۵۲

نشانه بیماری: ۵۳

منابع و مآخذ مورد استفاده. ۵۴

.

آفات و بیماری گیاهان نگهداری فضای سبز گزارش کاراموزی آفات و بیماری گیاهان نگهداری دانلود گزارش کارآموزی آفات و بیماری نگهداری گیاهان پروژه کاراموزی بیماری و آفات گیاهان دانلود پروژه کارورزی افات و بیماری گیاهان کاراموزی گیاهان کارورزی گیاهان خزید گزارش کارآموزی گیاهان و افات گزارش کارآموزی آفات و بیماری گیاهان نگهداری فضای سبز

دانلود گزارش کارآموزی گیاه پزشکی آفات و بیماری گیاهان و نگهداری فضای سبز

.

، ، ، ، ، ، ، ، ، 

گزارش کارآموزی در شرکت علمی و تحقیقاتی

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

دانلود گزارش کارآموزی شرکت علمی و تحقیقاتی اصفهان

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در شمال غربی شهر اصفهان، در مجاورت دانشگاه صنعتی واقع شده است و محلی است که واحدهای تحقیقاتی مستقل و یا وابسته به سازمانها و صنایع در آن متمرکز می شوند. این مجموعه که به صورت یک منطقه ویژه تحقیقاتی عمل می کند با ترویج فضای نوآوری و رقابت در میان شرکتها و مؤسساتی که فعالیت هایشان مبتنی بر علم و دانش است و همچنین با تعمیق ارتباط بین دانشگاهها و سازمانهای تحقیقاتی، واحدهای تولیدی و مراکز تصمیم گیری دولتی شرایط را برای رسیدن به هدف نهایی توسعه فناوری فراهم می سازد ایجاد مراکز رشد (انکوباتورها) و کمک به تشکیل و رشد مؤسسات نوپا در زمینه تحقیقات و فناوری از اقدامات بنیادینی است که این شهرک در جهت نیل به هدف فوق انجام می دهد کاهش فاصله فناوری با کشورهای توسعه یافته، نوسازی صنایع و افزایش توان رقابتی آنها، بومی سازی فناوری و ایجاد اشتغال مولد در بخش خصوصی برای فارغ التحصیلات جوان از دیگر اهداف این شهرک است
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

فهرست مطالب

آشنایی کلی با مکان کارآموزی

آشنایی با دستگاههای مورد استفادهدر آزمایشگاههای

متالوگرافی

۱ – دستگاه سنباده

۲- دستگاه پولیش مکانیکی

۳- دستگاه برش

۴- دستگاه مانت

۵- بررسی ریز ساختارهای انعکاسی

با میکروسکوپ

۶- پولیش شیمیایی – محلولهای اچ

.

گزارش کارآموزی شرکت علمی و تحقیقاتی اصفهان دانلود گزارش کارآموزی شرکت علمی و تحقیقاتی اصفهان خرید گزارش کارآموزی شرکت علمی و تحقیقاتی اصفهان پروژه گزارش کارآموزی شرکت علمی و تحقیقاتی پروژه کارورزی گزارش کارآموزی شرکت علمی و تحقیقاتی پروژه کار ام دانلود گزارش کارآموزی شهرک علمی و تحقیقاتی

دانلود گزارش کارآموزی در شرکت علمی و تحقیقاتی


گزارش کارآموزی معماری طراحی داخل رستوران

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

دانلود گزارش کارآموزی طراحی داخل رستوران

اهمیت بخش غذا و نوشابه از این‌روست که از مجموع تمام هزینه‌ای که یک مشتری می‌پردازد مخارجی که صرف غذا و نوشابه می‌شود رستوران جایی که گذشته از مصرف مواد اولیه سالم، خوب و قابل اعتماد، هنرآشیز متخصص در انظار مراجعه‌کنندگان بخوبی نمایان می‌شود، از این‌رو باید شیوه‌های ظریف و لپسند عرضه کردن غذا را به کار گرفت ظاهر هر رستوران به شیوه گوناگونی بر شتری اثرگذار است، امروزه صاحبان این نوع مراکز خدماتی برآنند که جلوه قسمت بیرونی، تابلو و محل‌های ورودی خود را ارتقاء ببخشند تا بتوانند با جلب مشتریان آنان را به ورود به رستوران خود تشویق و ترغیب نمایند، علاوه بر جلب توجه، تصویری به یادماندنی در ذهن ایجاد می‌کند. معماری خاص بنا، عامل مهمی در ارتباط برقرار کردن با مشتریان است، در حقیقت نمای بیرونی رستوران، القاء‌کننده وضعیت داخل آن نیز بوده و هماهنگی طرح‌نما و معماری ساختمانی، نوعی وابستگی خاصی نسبت به هم دارند شیوه‌های جداسازی محیط خارجی، با داخل رستوران، باید با نوع و مکان رستوران هماهنگ بود و رعایت اصول طراحی در نورپردازی، رنگ کف سالن، دیوار، صندلی‌ها و میزهای مورد استفاده، تزئین داخلی از عواملی مهم در تعیین وضعیت کلی رستوران هستند، مثلاً رنگ‌های اصلی و روشن برای رستوران‌های غیررسمی و یا Fast Food (سریع الطبخ) مناسب هستند زیرا عملکرد این رستوران‌ها سریع می‌باشد انواع واحدهای خدمات پذیرایی رستوران: رستوران محلی است که افراد مختلف با خلق و خوی گوناگون و توقعات و انتظارات خاص و متفاوت در آنجا جمع می‌شوند و توقع دارند با راحتی، آسودگی و احترام از آن پذیرایی شود. رستوران‌ها با درجات و موقعیت‌های مختلف به‌ وجود آمده است که به وسعت، محل رستوران، مبلمان، تزئینات، معماری، سطح و نوع خدمات و … از عواملی هستند که درجه‌بندی و ارزش‌گذاری این نوع واحدهای خدمات پذیرایی تأثیرگذار هستند.
غذاکده سنتی: غذاکده‌های سنتی با معماری و طراحی سنتی و با استفاده از وسایل و تجهیزات بومی بنا شده‌اند. لباس افراد خدماتی در این نوع واحدها ترجیحاً از البسته محلی انتخاب می‌شود و غذاهای ارائه شده عمدتاً سنتی و شامل انواع کباب، آبگوشت، خوراکی‌ها، مخلفات و نوشیدنی‌های بومی و محلی می‌شود. ضمناً برخی از این نوع واحدها از موزیک سنتی زنده در ساعات خاصی نیز استفاده می‌شود در کافه تریا، بستنی، چای، قهوه و سایر نوشیدنی‌ها کیک و شیرینی و غذاهای ساده همانند همبرگر و ساندویچ سرو می‌شود، برخی از کافه تریاها می‌توانند ۲۴ ساعته نیز باز باشند. ضمناً قیمت مواد عرضه شده در کافه تریا از رستوران‌ها ارزان‌تر است.
در سلف سرویس کلیه غذاهای موجود در معرض دید مشتریان به نمایش گذاشته می‌شود، به نحوی که خود میهمان از هر نوع غذایی که بخواهد انتخاب می‌نماید. در سلف سرویس، پرسنل کمتری موردنیاز است،‌ زیرا میهمانان خود لوازم و غذای مورد احتیاج خود را برمی‌دارند.
بوفه یا بوفه آزاد در هتل‌ها برای صرف صبحانه و نهار میهمانان و مسافران مورد استفاده قرار می‌گیرد، که معمولاً مراجعه‌کننده صورت‌حساب مخصوصی را که به همین منظور نوشته می‌شود امضاء می‌کند، در سایر واحدهای پذیرایی، محاسبه‌های غذا با توجه به تعداد نفرات است میزبونه نهار دارای انواع غذاهای سرد و گرم، سالاد و دسر و نوشابه خواهد بود، البته روش دیگری نیز در بوفه به کار برده می‌شود بدین معنی که پیش غذا و یا مکثل غذا میز بخصوص وجود داشت ولی غذای اصلی را باید از روی فهرست غذا (منو) سفارش داد. در این جا برای پیش غذا و مکثل غذا و دسرها حتی اگر مورد استفاده مشتری هم قرار نگیرد، مبلغی به حساب وی منظور می‌شود. در این نوع بوفه‌ها پیش غذا و یا مکثل غذا و دسرها را مشتری خود باید بردارد ولی غذاهای اصلی بوسیله پیشخدمت سرو می‌شود قهوه‌خانه همان چایخانه‌‌های سنتی هستند که با وسایل و تجهیزاتی ساده از گذشته‌های دور فعالیت می‌کردند و هر مکان پاتوق یا محل مجتمع قشری خاص از اصناف بودند هم‌اکنون نیز چایخانه در گوشه کنار شهرها و یا در بین راهها خصوصاً در مناطق پرتردد و کم رفاه بیشتر فعالیت دارند در این نوع مکان‌ها انواع چای (با طعم‌های مختلف) قیلان، نیمرو در برخی موارد آبگوشت (دیزی) که با زغال طبخ می‌شود در صبح، ظهر و گاهی شام به مشتریان ارائه می‌شود. در قدیم برای سرگرم کردن حاضرین در قهوه‌خانه‌ها از نقل‌ها، استفاده می‌شد، که امروزه کماکان در معدودی از قهوه‌خانه‌ها از این روش استفاده می‌شود، گرچه در برخی از موارد، تلوزیون جایگزین آن شده است. فضای قهوه‌خانه‌ها کاملاً مردانه است و مراجعه‌کننده بدون محدودیتی می‌تواند ساعت‌های متمادی را در آن مکان سپری کند، در برخی از قهوه‌خانه‌ها نیز افراد به تبادلات تجاری می‌پردازند.

دانلود گزارش کارآموزی طراحی داخل رستوران
گزارش کارورزی طراحی داخل رستوران

فهرست مطالب

چکیده

آشنایی کلی با مکان کارآموزی شامل

۱ـ تاریخچه سازمان

۲ـ نوع محصولات تولیدی یا خدمات

۳ـ شرح مختصری از فرآیند تولید یا خدماتی

طراحی رستوران ظاهر ساختمان :(EXTERIOR IMAGE)

شماره روی میز رستوران

تابلو رزرو

میز صندوق

فایل صورتحساب

گریل روم GRILL ROOM

فود کورت FOOD COURT

تریا TERIA

رستوران‌های بوفه BUFFET

بخش‌های حماسی گیلگمش

فضاهای مهمان‌پذیری رستوران‌ها

انواع آرایش‌های فضای پذیرایی و ابعاد آنها

صندلی‌های محل غذاخوری رستوران

صندلی‌ها و میزهای غذاخوری

نتیجه‌گیری

منابع و مآخذ

.

گزارش کارآموزی طراحی داخل رستوران دانلود گزارش کارآموزی طراحی داخل رستوران خرید گزارش کارآموزی طراحی داخل رستوران پروژه کارورزی طراحی داخل رستوران خرید پروژه کارورزی طراحی داخل رستوران دانلود پروژه کاراموزی طراحی داخل رستوران کارورزی شرکت عرصه

دانلود گزارش کار آموزی معماری طراحی داخل رستوران


گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر طراحی و چاپ دیجیتال مالتی مدیا

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی طراحی و چاپ دیجیتال و مالتی مدیا

دفتر فنی صدرا واقع در شهر اصفهان می باشد . این دفتر فعالیت خود را در ضمینه طراحی و چاپ از سال ۱۳۸۳ آغاز نموده که در این سالها نام خوبی از خود به جای گذاشته است این با مدیریت جناب آقای اداره می شود که از تجربه کافی در این ضمینه برخودار است . کارمندان این شرکت تحت چهار عنوان با این مجموعه همکاری می کنند ۱- گروه گرافیست : این گروه کار طراحی را به عهده دارند . این گروه از مهارت کافی در نرم افزار های گرافیکی مانند فتوشاپ و کرل و … برخوردارند . طرح های سفارشی را در این نرم افزار ها با سلیقه و زیبایی هر چه بهتر پیاده سازی می کنند ۲- گروه فنی و خدماتی : این گروه کار با دستگاه های چاپ و زیراکس و … را عهده دارند. این گروه طرح ها طراحی شده توسط گرافیست را برای چاپ آماده کرده و طرح ها را از نظر اندازه ، رنگ ، نوع کاغذ و … آماده می سازند و به دستگاه چاپ می دهند. این گروه اطلاعات کافی در زمینه دستگاه های چاپ دیجیتال و زیراکس و … را دارند و مهارت استفاده از این دستگاه ها را دارا می باشند ۳- گروه برنامه نویس مالتی مدیا: چون این دفتر در زمینه مالتی مدیا نیز فعالیت دارد نیاز به برنامه نویسان مالتی مدیا دارد، این افراد باید به نرم افزار های ساخت چند رسانه ای تسلط کافی داشته باشند و بتوانند برنامه های چند رسانه ای تولید کنند . از جمله نرم افزار هایی که در این بخش مورد استفاده قرار می گیرد نرم افزار فلش می باشد . این نرم افزار قدرت زیادی در ساخت چند رسانه ای و انیمیشن و طراحی سایت را دارا می باشد . کارمندان این بخش عمدتا با نرم افزار فلش کار می کنند و در کنار این نرم افزار نرم افزار های بسیار قوی دیگری در این زمینه وجود دارد مانند دایرکتور ، مالتی مدیا بیلدر ، اتو پلی و … که با این نرم افزار ها نیز آشنایی کافی را دارا می باشند ۴- گروه بازار یاب: در هر شرکت تولیدی برای آشنا سازی مشتریان با محصولات تولیدی و فعالیت ها و مهارت های شرکت احتیاج به گروهی دارد که این کار را انجام دهند. این دفتر نیز دارای کادر بازار یاب است که محصولات و مهارت های فنی شرکت را به مشتریان نمایش داده تا بتواند سفارش کار بگیرد و برای شرکت ایجاد سود آوری کند
همانطور که در بالا توضیح داده شد کار گرفتن سفارشات به عهده گروه بازار یاب است . این گروه به شرکت ها و موسسات مختلف سرکشی کرده و خدمات دفتر را برای آنها توضیح داده و توانایی های دفتر را نیز توضیح می دهند و سپس با قبول سفارش از طرف مشتری برای عقد قرارداد خدمت مدیر موسسه آقای می رسد. پس از عقد قرار داد کار شروع می شود .
ابتدا کار در اختیار گروه گرافیست قرار می گیرد این گروه با توجه به نوع فعالیت مشتری ، نوع سفارش کار و خواسته های مشتری طرح را در نرم افزار پیاده سازی می کند و با فرمت هاو اندازه استاندارد به بخش فنی تحویل می دهد . بخش فنی پس از بررسی طرح و خواسته های مشتری تنظیمات دستگاه را انجام می دهد و تصویر را به چاپ می رساند . بدین ترتیب نمونه اولیه طرح آماده می شود پس از کامل شدن نمونه اولیه ، آن را به مشتری ارائه می دهند و مشتری نظرات نهایی خود را ارائه می دهد و پس از تامین نظرات نهایی مشتری طرح را می پذیرد و به تعداد مورد قرار داد چاپ و تحویل مشتری می گردد این روند شرح مختصری از فرایند یک محصول طراحی و چاپ است روند بالا در ساخت برنامه های مالتی مدیا پس از عقد قرارداد ، کار برای طراحی منو های نرم افزار و طراحی قسمت های گرافیکی تحویل گرافیست داده می شود و گرافیست محصولات گرافیکی خود را در قالب های استاندارد به برنامه نویس مالتی مدیا تحویل می دهد . گروه مالتی مدیا ابتدا سناریو کار را تهیه می کنند و پس از تقسیم کار بین اعضا گروه ، قسمت های مختلف توسط کارگردان جمع آوری و گردآوری می شود و نسخه آزمایشی را تولید می کنند و آماده نظرات نهایی مشتری می شوند.
لازم به ذکر است در طراحی نرم افزار های مالتی مدیا لازم است که اطلاعات مورد نظر مشتری که قصد دارد آنها را معرفی کند باید در اختیار این موسسه قرار دهد این اطلاعات ممکن است شامل : متن معرفی محصولات مشتری و نوع فعالیت آن ، تصویر از نمونه کار مشتری ، نمونه ای از یک کار اجرایی مشتری و … غیره باشد که وجودشان در نرم افزار مالتی مدیا برای مشتری اهمیت بسیاری دارد .
طراحی و چاپ دیجیتال و مالتی مدیا

فهرست مطالب

فصل اول : آشنایی کلی با مکان کارآموزی  ۶

شرح مختصری از فرایند تولید  ۷

فصل دوم : ارزیابی بخش های مرتبط با رشته کامپیوتر ۸

بررسی شرح وظایف  ۸

فصل سوم : آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات  ۹

انواع دستگاه های چاپ و زیراکس ۹

آشنایی با نرم افزار فلش ۳۴

.

گزارش کار آموزی طراحی و چاپ دیجیتال و مالتی مدیا دانلود گزارش کارآموزی طراحی و چاپ دیجیتال و مالتی خرید گزارش کارآموزی طراحی و چاپ دیجیتال و مالتی پروژه کارورزی طراحی و چاپ دیجیتال و مالتی مدیا دانلود پروژه گزارش کارآموزی طراحی و چاپ دیجیتال گزارش کارأموزی طراحی و چاپ دیجیتال مولتی مدیا

دانلود گزارش کار آموزی رشته کامپیوتر طراحی و چاپ دیجیتال مالتی مدیا

گزارش کارآموزی طرز دوخت و برش لباس عروس و نامزدی

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

دانلود گزارش کارآموزی طرز دوخت و برش لباس عروس و نامزدی

در پایان دوره کاردانی دوره ای با نام کار آموزی وجود دارد در این دوره هر کار آموز باید ۲۴۰ ساعت را در مکانی که مربوط به رشته تحصیلی خود می باشد بگذارند این ۲۴۰ ساعت با برنامه ریزی تعیین شده از طرف خود کار آموز در هر زمینه ای می تواند باشد در این مجموعه من تمام تلاش خود را به کار گرفتم تا این زمان را باری بالا بردن سطح اطلاعات خود در زمینه لباس عروس و لباس نامزدی ملی کنم
الگو : اکثر مزون ها و تولیدیها از یک الگو به نام الگوی مادر برای سفارشات خود استفاده می کنند در مزون طناز نیز الگویی به نام الگوی مادر وجود دارد که سفارشات خود را از روی آن الگو برش می زنند البته الگوی این مزون توسط خود رئیس مزون کشیده شده یعنی از الگوی متریک ، گر لاوین و مولرو ایتالیایی استفاده کرده است مثلا :
اندازه قد و دور حلقه را از الگوی ایتالیایی استفاده کرده
اندازه دور سینه و اندازه سینه را ازالگوی مولر استفاده کرده
بقیه اندازه ها و قسمت ها را از الگوی متریک استفاده کرده
ولی برش کار این مزون از روش مولر استفاده می کرد
در مزون ها و تولیدی ها و قسمت زیادی صرف آماده کردن الگو نمی شود الگویی که از قبل تهیه و امتحان شده است و از آن استفاده می شود و تغییراتی از جمله مدهای یقه – آستین و پایین دامن چه دنباله دار و چه بدون دنباله را روی پارچه انجام می دهند بنا براین برای هر مدل یک الگو آماده نمی شود که این کار خود در سرعت کار و صرفه جویی در زمان موثر است در صورتی که در مزون های تکه دوزی برای الگو وقت بسیار زیادی را صرف می کنند به این خاطر که قسمت اصلی و مهم کار در دوخت و دوز الگو است .
دانلود گزارش کارآموزی طرز دوخت و برش لباس عروس و نامزدی

فهرست مطالب

مقدمه ۱

الگو ۲

برش :۴

طرز پهن کردن الگوی روی پاچه ( عکس )۵

چرخکاری و انواع آن و ( عکس ) ۶

اتو کردن :۹

اورزدن ۱۰

اتو کردن کلی لباس ۱۱

طرز اتو کاری کلی ( عکس ) ۱۲

دوخت ژیپون :۱۳

طرز برش و دوخت تور سر :۱۴

تزئینات و روش های آن ۱۵

تشکر از استاد راهنما و مدیریت محترم مزون طناز۱۹

طرز دوخت و برش لباس عروس و نامزدی

.

گزارش کارورزی طرز دوخت و برش لباس عروس و نامزدی دانلود گزارش کارآموزی طرز دوخت و برش لباس عروس و نامزدی پروژه گزارش کارآموزی طرز دوخت و برش لباس عروس و نامزدی پروژه کارورزی طرز دوخت و برش لباس عروس و نامزدی خرید گزارش کارآموزی طرز دوخت و برش لبا

دانلود گزارش کار آموزی طرز دوخت و برش لباس عروس و نامزدی