دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی و پروژه کاراموزی کار ورزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی

دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی و پروژه کاراموزی کار ورزی

گزارش کارآموزی مواد شوینده

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

دانلود گزارش کاراموزی شوینده ها

تاریخچه شرکت تولیدی و شیمیایی پاکشو
شرکت پاکشو از سال ۱۳۴۰ با مدیریت آقای محمد کریم فضلی در کارخانه‌ای کوچک به مساحت m2 400 که ۵ نفر در آن مشغول به کار بودند، آغاز به کار کرد و اولین محصول خود را با نام «مایع ظرفشویی گلرنگ» به بازار فرستاد. در سل ۱۳۴۵ مایع سفید کننده گلرنگ و در سال ۱۳۴۶ جرم گیر گلرنگ را وارد بازار نمود در سال‌های ۱۳۵۳ و ۱۳۵۴ محصولاتی چون پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی و صابون را تولید کرد پس از انقلاب فرآورده‌هایی در اولویت توید قرار گرفت که مواد اولیه آن در کشور وجو داشته باشد. در اجرای این سیاست از سال ۱۳۶۸ به بعد تولیدات منحصر به فرد مایع ظرفشویی، سفید کننده، جرم گیر توالت و شیشه‌شوی مورداستفاده فراوان و غیر قابل پیش بینی از طرف مصر کنندگاه قرار گرفت و در نتیجه شرکت، تشکیلات خود را گسترش داد، به طوری که اکنون فعالیت تولیدی این شرکت با استفاده از خدمات کارکنان این واحد در بخش‌های گوناگون تولید، تحقیقات، توسعه کنترل کیفیت، امور اداری و همچنین نظرت دقیق چندین کارشناس مجرب و ماهر در دماهای مختلف با موفقیت ادامه دارد.
در طی چندین سال اخیر مدیریت شرکت‌تولیدی پاکشو علوه بر برنامه ریزی در جهت رشد کیفیت و تنوع محصولات خود با توجه به نیازهای جامعه، برنامه ریزی گسترده‌ای در استان رشد کیفی خود داشته است و در نظر گرفتن مسائل مختلفی از جمله لزوم تطبیق محصولات شرکت با استانداردهای بین المللی و رقابت با محصولات کشروهای پیشرفته و نفوذ در بازارهای خارجی می‌باشد و به این جهت ارتباط تنگاتنگی با مراکز عملی کشور برقرار کرده است، که در این روند نیز به موفقیت‌های چشمگیری نیز نائل گردیده است این شرکت علاوه بر بهره‌برداری از کارشناسان و مشاوران متخصص شیمی در بخش فرمولاسیون خود متخصصان پوست نیز استفاده می‌نماید، که این تلفیق بین کارشناسان شیمی و متخصصان پوست، شاید برای اولین بار در کشور، برای رسیدن به یک هدف مشترک است این شرکت موفق به اخذ تأئیدیه از آزمایشگاه بوهم آلمان در مورد چندین محصول خود گردیده است و موفق به اخذ گواهینامه‌های Iso 9000 نیز شده است. شرکت تولیدی پاکشو با داشتن چندین سال سابقه کار مفید در تولید مواد شوینده و بهداشتی و با داشتن بیش از ۱۰۰ نوع محصول شوینده و بهداشتی با کیفیت بالا در حال حاضر به عنوان یکی از بزرگترین و فعالترین شرکت‌های تولید کننده در این زمینه از صنعت به کار اشتغال دارد شرکت تولیدی و شیمیایی پاکشو واحد ۲ واقع در کیومتر ۷ و ۸ جاده مخصوص کرج می‌باشد
اهداف اصلی شرکت پاکشو
۱- شناسایی و توسعه‌ی بازرهای جدید جهان
۲- ایجاد شبکه توزیع و فروش گسترده در سطح کشورهای جهان
۳- ارتفای کیفیت محصول و رسیدن به استانداردهای جهانی
۴- ارائه خدمات پس از فروش
۵- ابتکار و نوآوری در محصولات
۶- ایجاد واحدهای تولیدی (پاکشو ۱و۲و۳)
ـ تحقیق و توسعه RandD
واحد تحقیق و توسعه شرکت پاکشو در سال ۱۳۷۴ و با اهداف:
۱- گسترش دانش فنی
۲- بررسی و حل معظلات علمی و فنی
۳- توسعه‌ی کمی و کیفی
۴- مستند سازی مدارک علمی
۵- اطلاع رسانی
گزارش کارآموزی شوینده‌ها

فهرست مطالب

فصل ۱

تاریخچه شرکت تولید پاکشو

اهداف اصلی شرکت پاکشو

تحقیق و توسعه

صادرات شرکت پاکشو

محصولات تولیدی شرکت پاکشو

فصل ۲

مواد پاک کننده اصلی مواد فعال در سطح

سورفکتانت‌های آنیونی

سورفکتانت‌های غیر یونی

سروفکتانت‌های آمنوتری

سروفکتانت‌های کاتیونی

سورفکتانت‌های چند عاملی

تغلیط کننده‌ها و تثبیت کننده‌های فرم

فصل ۳

کاربردهای اساسی موادفعال در سطح

ویژگی‌های بنیادی مواد فعال در سطح

مشخصه‌های سمت سورفکتانت‌ها

عوامل افزودنی و مواد اولیه بهداشتی

فصل ۴

تهیه و تولید شامپوها

انواع اصل شامپوها

شامپوهای خشک

شامپوهای معمولی

شامپوهای ملایم

شامپوهای بچه

.

گزارش کاراموزی شوینده ها دانلود گزارش کاراموزی شوینده ها خرید گزارش کاراموزی شوینده ها پروژه کارورزی شوینده ها خرید کارورزی شوینده ها گزارش کاراموزی شوینده ها شرکت پاکشو گزارش کارورزی شوینده ها گزارش کار اموزی شوینده ها شیمی کارورزی شیمی

دانلود گزارش کارآموزی مواد شوینده


گزارش کارآموزی کامپیوتر ایجاد پورتال با استفاده از نرم افزار share point

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : دانلود گزارش کارآموزی با استفاده از نرم افزار share point

قطعا مطلع هستید که اولین بار شبکه غیر محلی در سال ۱۹۶۰ توسط آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته سازمان دفاع آمریکا با نام “آرپانت” متولد شد. در آن زمان تنها هدف از طراحی این شبکه حول این محور بود تا هر کامپیوتر به کامپیوتردیگری متصل شود و پیامهای ارسالی بتوانند از یک نقطه شبکه به هرنقطه دیگر، از مسیرهای مختلفی بگذرند که با گذشت زمان و ارتباط این شبکه با چندین شبکه ارتباطی دیگر مفهوم جدی تری به نام اینترنت بوجود آمد احتمالا آن زمان کمتر کسی باور می کرد که این شبکه به چنان عظمتی دست می یابد که مدیریت و کنترل آن چه در بخش مدیریتی و چه در بخش فنی نیاز به هزینه و متخصصین ویژه ای خواهد داشت اما با نظریه World Wide Web که امروزه میلیون ها بار اطلاعات اینترنت توسط انواع مروگر ها بدست میلیون ها کاربر اینترنت مرور می شود علم اینترنت پا به مرحله جدیدی گذاشته است. مرحله ای پیچیده با کاربری فوق العاده آسان که همین آسان بودن دسترسی بعضا برخی از کاربران را به اشتباه می¬اندازد که وب همان اینترنت است هدف از نظریه World Wide Web چیزی نبود جز دسترسی آسان و سریع به خدمات و محتویات اینترنتی از طریق یک Application خاص با قابلیت های مشخص که با ورود این Application ها گام جدید تری در عرصه سرویس دهی اینترنتی و نیز طبقه بندی اطلاعات در اینترنت به وجود آمد و این رقابت تا جایی رسید که کیفیت، ظاهر و امنیت مرورگر ها نیز برای کاربران مهم تلقی شد و بازار گرمی را برای سازندگان مرورگر ها به وجود آورد گسترش اطلاعات و سرویس دهی اینترنتی توسط وب سایت ها چنان رشد چشمگیری داشته است که بعید است کسی نام تمامی وب سایت های موجود در اینترنت را از حفظ باشد چرا که می بایست هر روز نام های کوتاه و بلند ۲۰۰۰۰ سایت جدید را بخاطر بسپارد از آنجائیکه با حیات وب، کاربری آسان انگیزه اصلی کاربران اینترنت جهت استفاده از این شبکه می باشد پس قطعا دور از ذهن است یک کاربر اینترنتی راضی شود برای استفاده از چندین خدمات مورد نیازش هر روز به چندین سایت سرکشی کند و برای استفاده از آنها مجبور به ثبت نام های تکراری و نیز محافظت از چندین شناسه و رمز عبور متفاوت باشد، از همین رو وب ناخواسته به نسل جدیدی از سرویس دهی رسید که امروزه همگی آنرا با نام وب پورتال می شناسند
دانلود گزارش کارآموزی با استفاده از نرم افزار share point
ایجاد پورتال با استفاده از نرم افزار share point

فهرست مطالب

معرفی محل کارآموزی

تعریف پورتال

ویژگی پورتال

انواع پورتال

موتور جست و جوی پورتال

وب پورتال چیست

معرفی نرم افزار SHARE POINT

نحوه ی کار بر روی پورتال

معرفی WEBPART

.

دانلود گزارش کارآموزی ایجاد پورتال با استفاده از نرم افزار share point در مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات گزارش کارآموزی کامپیوتر گزارش کارآموزی با استفاده از نرم افزار share point دانلود گزارش کارآموزی با استفاده از نرم افزار share point خرید گزارش کارآموزی با استفاده از نرم افزار share point گزارش کارورزی کامپیوتر گزارش کارآموزی گامپیوتر دانلود گزارش کارآموزی نرم افزار sایجاد پورتال با استفاده از نرم

دانلود گزارش کار آموزی کامپیوتر ایجاد پورتال با استفاده از نرم افزار share point

گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است

موضوع : دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو

شرکت ایران‌خودرو سهامی عام در ۲۷ مرداد ۱۳۴۱ و با سرمایه اولیه یکصد میلیون ریال و با یک هزار سهم هزار‌ریالی تاسیس شد و در شهریور همان سال تحت شماره ۸۳۵۲ در اداره ثبت شرکت‌های تهران به ثبت رسید و از مهرماه سال ۱۳۴۲ فعالیت خود را با تولید اتوبوس آغاز کرد و پس از استقرار تجهیزات مربوطه به تولید آخرین مدل اتومبیل هیلمن با عنوان پیکان با ضرفیت اولیه سالانه ۶ هزار دستگاه اولین اتومبیل سواری به تولید رسید
شرکت ایران خودرو که فعالیت خود را با تولید سواری پیکان اتوبوس و مینی‌بوس آغاز کرد و به مرور زمان به تنوع حجم تولیدات خود افزود به طوری که در سال ۱۳۷۹ به تولید ۱۷۶۰۰۰ دستگاه خودرو با شکستن رکورد و به میزان قابل توجهی کمیت و کیفیت محصولات خود افزایش دهد
شرکت ایران خودرو با داشتن ۷۰% از سهام تولید بازار بزرگترین تولید کننده خودرو در کشور است
فعالیت‌های شرکت را می‌توان از بدون تاسیس به سه قسمت تقسیم کرد
الف: ۱۳۴۲ تا ۱۳۵۷
در این سالها سیاست افزایش از طریق مونتاژ به صنعت خودرو در ایران خودرو بوده که روند افزایش داشته و انواع خودرو در این شرکت مونتاژ و به بازار عرضه شد
ب: از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۸
در این سالها با محاصره اقتصادی که ناشی از جنگ تحمیلی باعث شد که در بازار با فراز و نشیب‌هائی برخوردار گردد
پ: از سال ۱۳۶۹ به بعد
در این سالها شرکت با تحولات جدیدی وارد بازار شد که قانون خودرو به تصویب رسید
سال نگاری از تولید سواری و وانت
۱۳۴۸: وانت پیکان با حجم موتور ۱۶۰۰ سی‌سی
۱۳۶۹: سواری پیکان با نیروی محرکه پژو ۵۰۴ با حجم موتور ۱۸۰۰ سی‌سی
۱۳۶۹: سواری پژو ۴۰۵ در مدل های GLX , GL با حجم موتور ۱۶۰۰ سی‌سی
۱۳۷۴: سواری پژو ۴۰۵ در دو مدل دنده‌ای و اتوماتیک با حجم موتور ۲۰۰۰ سی‌سی
۱۳۷۵: آغاز طراحی سمند خودروی ملی
۱۳۷۶: سواری پژو ۴۰۵ با قوای محرکه پیکان پژو-آردی با حجم موتور ۱۶۰۰ سی‌سی
۱۳۷۶: سواری تشریفاتی پژو ۴۰۵ لیموزین با حجم موتور ۲۰۰۰ سی‌سی
۱۳۷۷: سواری استیشن پژو ۴۰۵ با حجم موتوری ۲۰۰۰ سی‌سی
۱۳۷۸: پژو پارسی با حجم موتور ۱۸۰۰ سی‌سی انژکتوری
۱۳۷۰: پژو ۲۰۶ با حجم موتور ۱۳۶۰ سی‌سی
۱۳۸۰: سمند خودروی ملی با حجم موتور ۱۸۰۰ سی‌سی انژکتوری
ایران خودرو و سازندگی
ایران خودرو در سال ۱۳۷۳ وارد مرحله نوینی شد که با فعالیت‌های سازمانی و شرایط بازار و رضایت مشتری محیط اقتصادی توقع مردم و رسالت ملی مورد نظر گرفته شد دستیابی به دانش فنی و طراحی و ساخت خودروهای جدید خودکفائی و قطعات یدکی و ورود به بازار جهانی از اهداف این شرکت است که با اهداف و برنامه‌ریزی صدها طرح و پروژه‌های کوچک و بزرگ و اصلاح خطوط تولید و بازسازی و نوسازی ماشین‌آلات و تجهیزات و بالابردن تولید تنوع بخشیدن به محصولات بوده است که در سال‌های اخیر این طرح‌ها به بهره‌برداری رسید
عواملی که باعث رشد و شکوفائی شرکت شد عبارتند از
۱٫ یفیت در مدیریت و اشاعه فرهنگ رقابتی
۲- کیفیت در محصولات و خدمات
۳- بهبود مستمر در محصول و خدمات
۴- بهبود مستمر در فرآیند با تاکید بر خودروساز شدن
۵- کسب حداکثر کیفیت با حداقل هزینه
در ایران خودرو چندین مدیریت سازمان وجود دارد که با آنها آشنا می‌شویم مدیریت برش و پرس: این مدیریت که زیر نظر معاونت اجرائی سواری سازی مسئولیت تامین قطعات پرسی را بر عهده دارد که تمام قطعات سواری سازی را تامین می‌کند قطعات در این مجموعه تولید پرس و قالب و ماشین‌آلات بر اساس مدارک فنی و استاداردهای تعریف شده باعث شده که این مدیریت با دریافت گواهینامه ایزو ۹۰۰۲ شود
ایران‌خودرو سهامی عام

فهرست مطالب

مقدمه

ایران خودرو در یک نگاه

ایران خودرو و سازندگی

مدیریت رنگ

مدیریت ریخته‌گری

مدیریت نیرو محرکه

مدیریت لوازم تکمیلی و تزئینی

مرکز تحقیقات ایران خودرو

مرکز آموزش ایران خودرو

مدیریت انرژی

مدیریت آب‌رسانی

مدیریت کنترل کیفیت

ایستگاه آداپتور رزنی

ایستگاه نصب قلاب

ایستگاه واتر جت

ایستگاه متاکس

ایستگاه ring hot water

مکانیکی و شیمیائی

فرمولاسیون مواد چربیگیر قوی

انواع فسفاته فلزی

واکنش‌های فسفاته

پوشش‌های فسفاته

پوشش زینگ فسفات

پوشش‌های فسفات آهن

ترکیب پوشش فسفاته

تهویه

کنترل شیمیائی فرآیندهای فسفاته

روش‌های فسفاته کاری

کنترل وزن پوشش

کنترل اندازه کریستال

روش‌های بازرسی

خلاصه

تاریخچه‌

.

دانلود گزارش کارآموزی ایران خودرو خرید کارآموزی ایران خودرو پروژه گزارش کارآموزی ایران خودرو پروژه کارورزی ایران خودرو پروژه کار آموزی مکانیک کارورزی مهندسی مکانیک دانلود گزارش کارآموزی در ایران خودرو سازی دانلود گزارش کارورزی در ایران خودروسازی

دانلود گزارش کار آموزی در نمایندگی ایران خودرو


گزارش کارآموزی در شرکت بیسکویت و آدامس

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارورزی بیسکویت و آدامس شرکت پارس مینو

غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند
گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات (برنج، ذرت، ذرت خوشه ای و ارزن) نیز با توجه به شرایط آب و هوایی در اواخر بهار یا اوایل تابستان کشت شده و اواخر تابستان یا اوایل پاییز هم برداشت می شوند
انواع غلات
گندم: به آب و هوای خنک در فصل رشد، آب و هوای گرم و خشک در فصل برداشت نیاز دارد
برنج: آبیاری و بارندگی در کشت این گیاه ضروری است. میانگین دما در ۴ تا ۶ ماه از فصل زراعی باید ۲۱ درجه سانتی گراد یا بالاتر باشد
ذرت: به آب و هوای گرم با رطوبت کافی نیازمند است. این گیاه معمولاً در آمریکای شمالی و جنوبی و همچنین آفریقا کشت می شود
جو: به آب و هوای خنک در فصل رشد نیاز دارد. جو مطمئن ترین غلات در شرایط شوری خاک، خشکی یا سرمای زمستان است. جو در زمین هایی که گندم قادر به رشد در آنها نیست هم پرورش می یابد
ارزن: از پر محصول ترین غلات در شرایط خشک است و در خاک های غیر حاصلخیز هم رشد می کند. این ماده در آسیا و آفریقا، ماده غذایی مهمی برای انسان و دام می باشد
جو دوسر: سابقاً خوراک اصلی مردم اسکاتلند محسوب می شد. در سراسر دنیا از این ماده غذایی به عنوان خوراک دام هم استفاده می نمودند
چاودار یا گندم سیاه: از سازگارترین غلات نسبت به شرایط سخت آب و هوایی است. در آب و هوای سرد کشت می شود
اهمیت امروزی غلات
در بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی، بیش از ۸۰ درصد غذای مردم از غلات تأمین می گردد. سهم غلات در غذای مردمان اروپایی ۴۵ تا ۵۵ درصد بوده و در ایالات متحده آمریکا تقریباً ۲۰ تا ۳۰ درصد می باشد
امروزه نزدیک به ۷۰ درصد سطح زیر کشت یک میلیارد هکتاری جهان را غلات اشغال نموده اند. تقریباً نیمی از کل نیازهای غذایی انسان به ویژه در آسیا به طور مستقیم از غلات تأمین می گردد
همچنین تولید غلات در مقایسه با دیگر فراورده های غذایی از جمله گوشت، تخم مرغ، شیر و… بسیار بیشتر است. تولید سالانه غلات در جهان، بیش از یک میلیارد و هفتصد میلیون تن می باشد. گندم، برنج و ذرت سه محصول مهم هستند که هر کدام تقریباً یک چهارم تولید سالانه غلات را تشکیل می دهند
برنج، غذای عمده و روزمره مردم نواحی گرم و مرطوب است. این غله معمولاً در زمین هایی تولید می شود که بتوان آنها را در برخی فصول سال غرقاب یا گل- آب نمود
گندم به عنوان غله ای سازگار، عمدتاً در زمین های چمن طبیعی و همچنین در مناطقی که آب و هوا برای کشت ذرت مناسب نیست، به عمل می آید. گندم از غلاتی است که در نواحی سرد هم کشت می شود. این غله در سراسر جهان در فصول مختلفی کشت می شود، به طوریکه در هر ماه از سال، گندم در یکی از نقاط جهان در حال برداشت می باشد
ذرت هم به عنوان یک گیاه گرمسیری، در مناطقی که رطوبت و حرارت کافی در فصل زراعت فراهم باشد، رشد می نماید
مراحل رشد غلات
۱٫جوانه زنی: این مرحله با نفوذ ریشه در پوست دانه و غشای تخمدان آغاز می شود. ریشه ی اولیه چندان پر پشت نیست، اما ریشه های ثانویه که شامل ریشه های نا بجا هم می شود، در مراحل اولیه رشد به وجود خواهند آمد که این ریشه های ثانویه قوی تر بوده و قدرت کافی برای نگه داشتن گیاه در خاک را دارند
۲٫پنجه زنی: پس از آن که اولین برگ های گیاه سطح خاک را شکافت و ساقه اصلی شروع به رشد نمود، مرحله پنجه زنی آغاز می گردد؛ یعنی جوانه های موجود در محل اتصال برگ های پایینی به ساقه، فعال شده و شروع به رشد می کنند
۳٫تشکیل روزت: برگ های گیاه در فاصله ی دو مرحله پنجه زنی و ساقه رفتن رشد نموده و بلند می شوند و مجموعه ای برگ را در ابتدای ساقه ایجاد می کنند. این مرحله را تشکیل روزت می نامند
۴٫ساقه رفتن: در این مرحله ساقه طویل می شود. در اوایل این مرحله، گل آذین هم تشکیل می شود
۵٫تشکیل گل آذین: در این مرحله گل آذین بوته از داخل غلاف خارج می شود. گل کردن غلات معمولاً زمانی که گل آذین داخل غلاف است یا بلافاصله پس از تشکیل گل آذین صورت می گیرد. گل های گیاهان خانواده گرامینه، به صورت گروهی به وجود می آیند. منظور از گل آذین، آرایش گل یا طرز قرار گرفتن گل روی ساقه است. مجموع چند گلچه که روی محور گل آذین است را سنبلچه می گویند
۶٫میوه: زمانی که میوه می رسد، غشای تخمدان نازک شده و به پوست دانه می چسبد. این گونه میوه ها را گندمه گویند، مثل دانه گندم، ذرت و چاودار. دانه بعضی غلات حتی پس از برداشت هم داخل غلاف باقی می ماند، مثل برنج و جو
برداشت محصول
برداشت غلات باید به موقع صورت گیرد. برداشت زودتر یا دیرتر از موقع محصول، موجب کاسته شدن کیفیت آن می شود. تأخیر در برداشت غلات دانه ریز، سبب ریزش دانه، خوابیدگی یا شکستن بوته ها در مزرعه و بالاخره کاهش میزان ماده خشک می گردد. برداشت زود هنگام محصول هم موجب پایین آمدن کیفیت غلات می گردد
وزن دانه ها تا زمان رسیدن دانه افزایش می یابد، ولی پس از آن رو به کاهش می گذارد. همچنین دانه های نارسی که زود هنگام برداشت می شوند، چه در مزرعه و چه در انبار بیشتر در معرض آسیب های ناشی از گرما و آفات از جمله کپک زدگی قرار می گیرند. زمان مناسب برای برداشت دانه، موقعی است که آندوسپرم دانه های غلات سفت شده و میزان رطوبت آن هم به ۱۸ درصد رسیده باشد
در کشورهای توسعه یافته برای دروی محصول تنها از وسایل مکانیکی همچون کمباین استفاده می شود. اما در کشورهای در حال توسعه از روش های گوناگونی همچون استفاده از داس برای برداشت محصول استفاده می نمایند
دانلود گزارش کارورزی بیسکویت و آدامس
بیسکویت و آدامس شرکت پارس مینو

فهرست مطالب

فصل اول

مقدمه

تاریخچه محصولات

تاریخچه کارخانه

ظرفیت تولید

فصل دوم

مواد اولیه مورد استفاده

کنترل کیفیت آنها

فصل سوم

تجهیزات و ماشین آلات و نحوه قرار گیری آنها درخطوط مختلف تولید

سیستم شستشو و تصفیه فاضلاب

فصل جهارم

تجهیزات آزمایشگاهی

انواع مختلف آزمایشات

استانداردها

فصل پنجم

نتیجه گیری

انتقادات

پیشنهادات

فصل ششم

منابع و مراجع

دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی، تولید بیسکوئیت و آدامس در شرکت صنعتی دانلود گزارش کارآموزی رشته تکنولوژی مواد غذایی بیسکویت و آدامس

دانلود گزارش کارآموزی تولید بیسکویت و ادامس در شرکت صنعتی


گزارش کارآموزی درمورد ساخت سینک ظرفشویی

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : دانلود گزارش کارآموزی ساخت سینک ظرفشویی

پیشرفت تکنولوژی در طی قرن گذشته به انسان قرن ۲۱ توانایی و قدرت فراوانی ارزانی داشته است که طی اعصار گذشته هیچ طبقه ای از اجتماع حتی تصور این توا نایی ها و قدرت و آسودگی را هم نمی کرد. اگر کمی در مراحل بشریت در این قرون جدید دقت کنیم خواهیم دید که انسان ها همواره این آسودگی و رفاه را مدیون بزرگانی بودند که آسودگی و آرامش خود را برای تکامل علمی، فرهنگی، سیاسی اجتماعی خود مصرف کرده اند
در واقع اینان با خریدن سختی ها و مشقات بساری آسودگی و زندگی سالمتر را برای همنوعان خود به ارمغان آوردند از میان اندیشمندان و نخبگان جامعه سهم محققان، مخترعان و طراحان صنعت بسیار والا و پراهمیت بوده است نقش تحقیقات در ایجاد و تکامل صنعت امروز از هر عامل دیگری بیشتر خودنمایی می کند
در حال حاضر این موضوع با پیوند خوردن قدرت اقتصادی جوامع بشری مورد توجه قرار گرفته است و رهبران سیاسی که قدرت نفوذ خود را تسلط هرچه بیشتر در اقتصاد دنیا می دیدند خیلی زود به اهمیت قدرت اقتصادی در نفوذ در جوامع پی بردند و برای غلبه در صنایع نفتی لزوم کاربرد تفکرات علمی در صنعت را احساس کردند
لذا با بها دادن به طراحان و محققان و مخترعان و بالابردن مقاوم و درجه اجتماعی آنان زمینه پیشرفت و تقویت هرچه بیشتر صنعت را ایجاد کردند به طوری که در طی مدت نسبتاً کوتاهی که ابتدای آن انقلاب صنعتی در فرانسه و امتداد آن تا به امروز می باشد بشر به چنان تکنولوژی و پیشرفتی دست یافته که به اعتقاد بسیاری این موج هجوم روزافزون بی تفاوت باشد و از تأثیرات و نفوذ پیدا و پنهانی در زندگی خود در امان باشند
شرح و توضیح مسئله
محصول مورد بررسی پروژه سینک ظرفشویی می بادش
سینک کلمه یا لاتین به معنی فرورفتن و غرق کردن است و در اصطلاح به معنی ظرفشویی است:
سینک وسیله ای جهت جمع آوری و شستن ظروف در آن که ابعاد، اندازه و مواد مختلف دارند
انواع ظرفشویی با توجه به فرم و عملکرد
با پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن سطح کیفیت مواد و روش های ساخت اخیراً محصولاتی به بازار عرضه شده است که از لحاظ کیفیت و تنوع در سطح بالایی قرار دارند که این مسئله یعنی تنوع در رنگ، جنس، عملکرد و فرم می تواند پاسخگوی نیازهای متفاوت باشد
امروزه کارخانه هایی چون پلی استیل اخوان به علت بکاربردن تنوع در محصولات و استفاده از طرح های وارداتی به بازار رقابتی بین محصولات وارد شده جایگاه خوبی بین خریداران با توجه به هزینه مناسب و تمام شدن در مقایسه با محصولات وارداتی باز کرده است
تعیین آزردگی و مشکل فعلی محصول:
یکی از مهمترین مسائلی که در مورد سینک های ظرفشویی بدان توجهی شده است، آن است که، زباله های حاصل از مواد اولیه پخت غذا معمولاً در داخل سینک ریخته مس شود (ضایعات سبزیجات، پوست میوه ها و …). این عمل نه تنها باعث آلودگی محیط شده بلکه به مرور باعث تغییر رنگ سینک می شود.
با توجه به توضیحات به این نتیجه می رسیم مشکل فعلی محصول
نداشتن قسمتی که بتوان زباله های حاصل از مواد اولیه پخت غذا را در آن ریخت

فهرست مطالب

جمع آوری اطلاعات
فصل ۱
شرح و توضیح مسئله
تعیین احتیاجات
بررسی گروه مخاطب
نیاز استفاده گر
نیاز تولیدکننده
فصل ۲
آنالیز گروه اجتماعی
شناخت استفاده گر محصول
فصل ۳
بررسی تاریخچه کار
فصل ۴
بررسی محیط قرارگیری
معرفی محیط مصرف
تاثیرات محیط بر تولید
تاثیرات تولید بر محیط
فصل ۵
نمونه های موجود در بازار
معایب ری نس نمونه ها
فصل ۶
آنالیز کارکرد عملی
فصل ۷
آنالیز فاکتورهای انسانی
آنتروپومتری
ایمنی بهداشت
استانداردها
فصل ۸
آنالیز فنی
معرفی فنی محصول
نقشه ها
مواد مصرفی
مراحل تولید و ساخت
بسته بندی
فصل ۹
طراحی

.
پروژه سینک ظرفشویی فرآیند ساخت سینک ظرفشوئی دانلود گزارش کارآموزی سینک ظرفشویی گزارش کارآموزی سینک ظرفشویی دانلود گزارش کارآموزی سینک ظرفشویی خرید گزارش کارآموزی سینک ظرفشویی گزارش کارورزی سینک ظرفشویی پروژه سینک ظرفشویی کارورزی سینک دانلود کارآموزی سینک ظرفشویی مقاله سینک ظرفشویی سینک ظرفشویی ظرف شویی تحقیق سینک آشپ

دانلود گزارش کار آموزی درباره ساخت سینک ظرفشوئی