این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد
موضوع : گزارش کارورزی تولید نوشابه گازدار
تاریخچه نوشابه تاریخ نوشابه اساساً به زمانی بر می گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشیدنی توانست موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به اب اضافه کند
اگر چه تاریخ پیدایش آن به درستی روشن
نیست ولی تصور می شود ابتدا در خاور میانه و به ویژه در نواحی جنوبی ایران
روشهایی برای تهیه آن موجود بوده است ایرانی ها از ۲۵۰۰ سال پیش روشهایی
برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با
رقیق کردن آن شربتهایی درست می کردند که بیشتر مصرف درمانی داشت از این رو
تهیه شربتها و نوشابه ها و تکنیک آن توسعه یافت آب قسمت عمده مواد متشکله
نوشابه های غیر الکلی گازدار را آب تشکیل می دهد و ممکن است مقدار آن تا ۹۲
% نیز برسد منابع آبی که تولید کنندگان نوشابه در اختیار دارند شامل یکی
از گروههای زیر می باشد آبهای سطحی آبهای زیر زمینی آب باران تصفیه آب Ro
یا اسمنر معکوس آب از چاههای عمیق وارد تانک lit 000/100 می شود و بعد به
داخل مخزن شنی که حاوی ذغال است پمپاژ می شود اول مواد درشت گرفته میشود
بعد وارد فیلتر های ۵ میکرونی ۲ و ۱ می شود بین راه محلول میزنند محلول
متابی سولفیت سدیم کلر آب را از بین می برد چون کلر برای دستگاه ضرر دارد
محلول دوم آنتی اسکالن یا ضد رسوب می باشد بعد پمپماژ می شود بعد وارد
ممبران می شود بعد وارد لوله استیل شده و از داخل UV رد می شود UV برای
تصفیه آب صنعتی Ro بکار می رود
دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار
پروژه کارآموزی تولید نوشابه گازدار
فهرست مطالب
تاریخچه نوشابه
فصل اول آب
آب
تصفیه آب
فصل دوم واحد عصاره
عصاره یا بنیان نوشابه
افزودنیهای مجاز در نوشابه
شیرین کنندهها
تهیه شرب اولیه از شکر جامد
فیلتراسیون شربت اولیه
تهیه شربت غذایی عصاره
طعم دهندهها
عصاره نوشابههای پرتغالی
عصاره نوشابههای ساده
ضدعفونی کردن دستگاههای عصاره خانه
فصل سوم گاز Co2
تولید گاز Co
برج شستشو
رطوبت گیری یا جدا کننده آب
چیلر
فصل چهارم بطری شوی
بطری شوی
اندازهگیری درصد سود در بطری شور
آینه بان
فلومیکس
کربوکولر
پرکردن بطری
آزمایش نقطه پر شده
دستگاه تشتک زن
پرکن جعبه نوشابه
فصل پنجم کنترل کیفی
مقدمه کنترل کیفی
آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه
آزمایش بریکس
مقدار بریکس
آزمایش بومه
اندازه گیری فشار دما و گاز Co2
اندازه گیری درصد قند
آزمایش اسیدیته
تعیین چگالی
آزمایش pH
آزمایشات میکروبی و شیمیایی
آزمایشات میکروبی
تقسیم بندیهای کارهای میکروبی
ساخت محیط کشت
انواع محیط کشت
روش انجام آزمایش میکروبی
نتایج آزمایشات انجام شده
آزمایشات هفتگی
گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار کارورزی تولید نوشابه گاز دار پروژه کار آموزی تولید نوشابه پروژه کار ورزی ساختن نوشابه پروژه کارآموزی صنایع غذایی چسب هادانلود پروژه کارآموزی دانلود کارآموزی صنایع غذایی پروژه کارآموزی کارآموزی رشته صنایع غذایی کارآموزی شرکت تولید نوشابه کارآموزی شرکت نوشابه کارآموزی شرکت نوشابه سازی کارآموزی صنایع غذایی گزارش کارآموزی تولید نوشابه گزارش کارآموزی صنایع غذایی گزارش کارآموزی بررسی خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار